Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, kendisine ait X hesabından yaptığı paylaşımda CHP'nin ilçe kongrelerinde değişim isteyen CHP'lilerin listelerinin ve adaylarının kazanamadığını belirterek kazananların Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteleyen liste ve adayların olduğunu yazdı.

Barış Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle:

"CHP delegeleri partinin enerjisini boşa harcatan “değişim” tartışmasını kongre salonlarında bitiriyor. Bugün netleşen tablo şöyle: Manisa’nın en büyük ilçesi Yunusemre’de, Özgür Özel’in de katılarak konuşma yaptığı kongrede, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu destekleyen ve Özel’e karşı çıkam ekibin adayı Heval Şahin Turan 213 oy aldı ve yeni ilçe başkanı oldu. Bu sonuç, Özel açısından hayli manidar… Ankara’nın bir ilçesi dışında tüm ilçe başkanları Kılıçdaroğlu’nu destekleyen başkan ve delegelerden oluştu. (Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Keçiören)

İstanbul Şişli’de “değişimciler” aday çıkaramadı. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen iki ayrı liste yarıştı. Yeni Başkan Tamer Özcanlı oldu. Ümraniye’de Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Hakan Kızılelma kazandı. Beykoz’da da tablo değişmedi. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Mahir Taştan yeni ilçe başkanı oldu. Keza Esenler de aynı. Bunları, Twitter’daki trollerin yalanlarının tuzağına düşmeyin diye yazdım. Ayrıntıları pazartesi gecesiTV 100‘de anlatacağım."