İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle 7 il için turuncu, 18 il için sarı kodlu uyarılarda bulundu. Bakan Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımda, yarın Balıkesir başta olmak üzere İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Mersin, Antalya illeri için turuncu kodlu uyarılarda bulundu.

AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

 Ayrıca, Çanakkale, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Osmaniye, Hatay, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş ve Adana illeri için sarı kodlu uyarıda bulunuldu.

Bakan Yerlikaya, vatandaşlardan aşırı yağışların neden olabileceği sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli olmalarını istedi. Açıklamasında, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin 7 gün 24 saat hizmette olacağını belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşların tedbiri elden bırakmamalarının önemine vurgu yaptı ve dua ederek, ülkeyi ve milleti her türlü afetten korumasını temenni etti.