İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tunceli'de  2 asker, 2 jandarma, 1 polisimizin şehit edilmesinden sorumlu Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa teröristler etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Yerlikaya, operasyon görüntülerini de Twitter hesabından paylaştı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

" 5 KAHRAMANIMIZIN ŞEHİT EDİLMESİNDEN SORUMLU  2TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI #Tunceli Jandarma Bölge, Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Tunceli ili kırsalında, J- SİHA ve ANKA-S desteğinde JÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş BURAK TORTUMLU operasyonu gerçekleştirildi."

"Operasyon sonucunda farklı terör eylemine katılan ve  2 asker, 2 jandarma, 1 polisimizin şehit edilmesinden sorumlu teröristler; Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. OPERASYONU GERÇEKLEŞTİREN JANDARMAMIZI TEBRİK EDİYORUM TERÖR SONA ERENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Kocasının cebinden habersiz para alanlar dikkat! Yargıtay haklı buldu Kocasının cebinden habersiz para alanlar dikkat! Yargıtay haklı buldu

İşte o görüntüler: