Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memurlara yönelik zam çalışmalarının devam ettiğini ve kimsenin mağdur olmaması için kapsamlı bir şekilde düşünüldüğünü belirtti. Kabine toplantısı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Işıkhan, sürecin yoğun bir mesai gerektirdiğini ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Memur maaşlarına zam konusunda Meclis'te yapılacak düzenlemeye dikkat çeken Işıkhan, çalışanların refahının artırılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, asgari ücret konusunda da çalışmaların tamamlandığını ve işverenler ve çalışanları memnun etmeye çalıştıklarını belirtti. Bakan Işıkhan, önceliklerinin refahı ve yaşam kalitesini artırmak olduğunu ve enflasyonun etkisini azaltmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Türk Kızılay, kurban vekalet bedellerini açıkladı: İşte 2024 yılı ücretleri Türk Kızılay, kurban vekalet bedellerini açıkladı: İşte 2024 yılı ücretleri

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi