Gram altın ne kadar, Çeyrek altın kaç TL? İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları.. Gram altın ne kadar, Çeyrek altın kaç TL? İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları..


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı'nın Anadolu coğrafyasının doğal bir ittifak olduğunu belirtti. Bakan Tekin, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen AK Parti Burdur İl Teşkilatı'nın seçim çalışmasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yerel problemleri yerinde tespit ederek çözüm üretmenin önemine vurgu yaptı.

Yerel yönetimlerin bazı bölgelerde eğitim yatırımlarına destek verirken, bazı bölgelerde ise engel olduğunu dile getiren Bakan Tekin, bu durumun eğitim hizmetlerinin etkinliğini etkilediğini ifade etti. Özellikle bazı bölgelerde yatırımların aksadığını ve belediyelerle işlerin yürümediğini belirten Bakan Tekin, bu durumun eğitim-öğretim hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasını engellediğini söyledi.

Bakan Tekin, Türkiye'de Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz'dan sonra ortaya çıktığını ve Anadolu coğrafyasının doğal bir ittifak olduğunu ifade etti. Bu ittifakın Türkiye'nin her tarafında sağlıklı bir şekilde işlediğini vurgulayan Bakan Tekin, siyasi partilerin bu ittifakı Türkiye'nin sosyolojik yapısına uygun bir şekilde yürüttüğü için teşekkür etti. Ayrıca, Burdur halkı ve milli eğitim camiası olarak en doğru ve en iyi alternatifin seçilmesini temenni ettiğini belirtti.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek ise eski bir eğitimci olarak Bakan Tekin'i kentte ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Şimşek, Burdur'un eğitim kenti olmaya devam edeceğini ve belediye başkanı olduktan sonra eğitimin her noktasına destek vereceklerini söyledi.