Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan  olay, 92 yaşındaki baba Maksut Temel'in vefatı ve bir gün sonra hayatını kaybeden 66 yaşındaki oğlu Ahmet Temel ile birlikte ailenin ve çevrenin yasa bürünmesine neden oldu. Baba ve oğul, birbirlerine olan derin bağlarını, bir gün arayla gerçekleşen cenaze törenleriyle son kez gösterdi.

Yeni Müfredata Göre Öğretmen Atamalarında Öne Çıkacak Branşlar Belli Oldu! İşte Detaylar Yeni Müfredata Göre Öğretmen Atamalarında Öne Çıkacak Branşlar Belli Oldu! İşte Detaylar

92 yaşındaki Maksut Temel, yaşlılığa bağlı sebeplerle vefat etti. Bu acı kayıp, oğlu Ahmet Temel'i derinden etkiledi. Ahmet Temel, babasının cenazesini yıkarken aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Temel, bir gün sonra hayata veda etti.

İki neslin ardından yapılan cenaze törenleri, Kuruçeşme Fatih Camii'nde düzenlenen namazlar ve ardından aynı mezarlıkta toprağa verilmeleriyle gerçekleşti. Baba Maksut Temel'in cenazesi dün, oğul Ahmet Temel'in cenazesi ise bugün öğlen namazını müteakip düzenlenen cenaze törenlerinin ardından defnedildi.