Arabesk ve Türk Halk Müziği'nin unutulmaz sesi Bülbül'ün hikayesini beyazperdeye taşıyacak projede, başrolün Cihangir Ceyhan tarafından üstlenildiği belirtildi. "Yaralandın mı Ey Can", "Dokunmayın Çok Fenayım" ve "Her An Her Şey Olabilir" gibi parçalarıyla milyonların kalbinde taht kuran sanatçının hayatı, onun müziğine ve yaşamına dair bilinmeyen yönleriyle izleyiciyle buluşacak.

Milli Savunma Başkanı Yaşar Güler: Bazı dostlar PKK/YPG'ye pilotaj eğitimi veriyor Milli Savunma Başkanı Yaşar Güler: Bazı dostlar PKK/YPG'ye pilotaj eğitimi veriyor

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cihangir Ceyhan, Adana doğumlu bir oyuncu olarak özellikle "Çukur" dizisindeki Azer Kurtuluş karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Youtube üzerinden başlayıp Blu TV'de devam eden "Adana 01" dizisindeki Cio Baba rolüyle dikkat çeken Ceyhan, "Alev Alev" ve "Camdaki Kız" gibi dizilerde de önemli roller üstlendi. Elazığ ve Diyarbakır kökenli bir ailenin en küçük çocuğu olarak 1989 yılında Adana'da dünyaya gelen Ceyhan, güçlü oyunculuk performansıyla sinema ve televizyon dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Film Projesi ve Beklentiler

Azer Bülbül'ün hayatını konu alan film projesi, sanatçının müzik kariyerinin yanı sıra kişisel yaşamına da ışık tutacak. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, 2012 yılında kaybettiğimiz Bülbül'ü canlandıracak Cihangir Ceyhan, sanatçının ruhunu ve mücadelesini beyazperdeye yansıtacak. Proje, Azer Bülbül'ün hayranları tarafından büyük bir merak ve beklenti içinde bekleniyor.