Cumhurbaşkanlığı 2024 İçin Atama İzinlerini Kamu Kurumlarına Dağıttı Cumhurbaşkanlığı 2024 İçin Atama İzinlerini Kamu Kurumlarına Dağıttı

Aydın'ın merkezinde bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen trajik bir olay, bir öğrencinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, yurttaki asansörde meydana gelen bir arıza sonucu 1 öğrenci hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen yetkililere göre, asansöre binmesi gereken kişi sayısının üzerine çıkıldığı ve asansörün birinci kattayken arızalanarak düştüğü bildirildi. Olay sırasında asansörde bulunan öğrencilerden biri panikle dışarı çıkmak isterken arızanın etkisiyle sıkışarak hayatını kaybetti. Diğer 15 öğrencinin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, olayın ardından adli ve idari soruşturmanın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatıldığını ve olay yerine müdahale edildiğini söyledi. Vali Canbolat ayrıca, asansörün son bakımının 21 Eylül tarihinde yapıldığını belirtti ve konuyla ilgili detaylı bir incelemenin yapılacağını açıkladı.