Aydın'dan bir sokak köpeği katliamı daha yaşandı. Çok sayıda köpek öldürülmüş halde bulundu. Aydın’a bağlı olan Köşk ilçesi yakınlarında henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce çok sayıda sokak köpeği zehirlenmiş. Sabah uyandığında bir sürü köpeği ölmüş halde görenlerin çağrısı üzerine bölgede inceleme yapan zabıta ekipleri Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla incelem başlattı.


Polis ve jandarma tarafından da incelenen olayda zehirli etlerin koyulduğu kova poşete el konuldu. Yer alan bilgiye göre; gece yarısı henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce Köşk Kaymakamlığı yakınında bulunan arazilerde ve Köşk Saman Pazarı Bölgesi’nde bulunan sokak köpeklerine zehirli et verdi.


Sabah saatlerinde bölgede yer alan vatandaşlar yol kenarında ve bölgedeki arazilerin içerisinde çok sayıda sokak köpeği ile 3 adet tilkinin katletildiğini görünce durumu Köşk Belediye Zabıtasına haber verdi. Bölgeye gelen belediye ekipleri çok sayıda sokak köpeği ile 3 adet tilkinin yer aldığı olayı polis ve jandarmaya söyledi.



Takvimi dolayısıyla Ankara’da bulunan ve aynı zamanda veteriner hekim olan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, olayla iligli açıklamalar yaptı:

Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı

“Bugün Köşkümüzde sokak canlarımıza karşı menfur bir saldırı meydana gelmiştir. Bunu telin ediyorum. Lanetle kınıyorum. Biz de bu saldırın failleri ile alakalı çalışmalar başlattık. Zabıta ekiplerimiz anında müdahaleye başladılar. Bugün bu konuyla alakalı yapılacak olan bütün araştırmaların neticesini tekrar kamuoyu ile paylaşacağız. Bu işlemi yapanların faillerinin mutlaka bulunması gerektiğine inanıyorum”  ifadelerine yer verdi.