2024 yılına ait MTV'nin ilk taksit ödeme süresi, 31 Ocak'ta sona eriyor. Bu tarihe kadar ödemelerini gerçekleştirmeyen araç sahipleri, aylık %3,5 gecikme faizi ile karşı karşıya kalacak. Bu yıl için belirlenen ikinci taksit ödeme dönemi ise Temmuz ayında başlayacak.

MTV Ödemeleri Nereden ve Nasıl Yapılabilir?

MTV ödemeleri, farklı kanallar aracılığıyla yapılabiliyor. Araç sahipleri, vergi daireleri, PTT şubeleri ve banka şubeleri üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, dijital ortamda da ödeme seçenekleri bulunmakta. Dijital vergi dairesi, bankaların internet siteleri ve mobil uygulamalar üzerinden de MTV ödemeleri kolaylıkla yapılabilmekte.

Gecikme Faizine Dikkat!

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

31 Ocak'a kadar MTV ödemesini yapmayan araç sahipleri için aylık %3,5 oranında gecikme faizi uygulanack. Bu nedenle, araç sahiplerinin belirlenen son tarihe kadar ödemelerini tamamlamaları gerekiyor.