Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim programları, her yıl binlerce öğrenciyi eğitimle buluşturuyor. Ancak kayıt yenileme dönemi geldiğinde, öğrencilerin aklında hep aynı soru oluyor: "Kayıt yenileme ne zaman bitecek?" Eğer siz de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat veya İşletme Fakültelerinde öğrenim görüyorsanız, dikkat! 2023-24 AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor MEB'den 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Ataması: Başvurular Yarın Başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nden Önemli Duyuru

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 02 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacağını ve 16 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 22.00'de sona ereceğini duyurdu.

Kayıt Türüne Göre Farklı Tarihler

Farklı kayıt türleri için Anadolu Üniversitesi farklı zaman dilimleri belirledi. Örneğin, İkinci Üniversite için kayıt tarihleri 21 Ağustos - 16 Ekim arasında. Yatay Geçiş için 11 - 15 Eylül ve Yatay Geçiş Ders Ekleme için 09 - 16 Ekim tarihleri belirlendi. ÖSYM ve YÖK tarafından gerçekleştirilecek olan Dikey Geçiş (DGS), Ek Yerleştirme ve Sağlık Lisans Tamamlama gibi diğer kayıt türlerinin tarihleri ise henüz açıklanmadı.

Kayıt Yenileme Detayları

Dikkat çekici bir diğer detay ise Ekle-Sil işlemleri için belirlenen tarihler. Kayıt yenileme işlemleri sırasında Ekle-Sil işlemlerini 02 Ekim - 16 Ekim arasında gerçekleştirebilirsiniz.