Uzaktan eğitim sürecine geçilmesinin ardından AÖF öğrencileri, sınavlar hakkında bilgi almak için Anadolu ve Atatürk Üniversitelerinden resmi açıklama bekliyor. Kısa süre içerisinde, bu üniversitelerin sınavların yapılacağı yöntem hakkında bilgi sunması öngörülüyor. Daha önce, vize sınavlarının online olarak gerçekleştirileceği 1 ay önceden duyurulmuştu.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Deprem Bölgesi ve Uzaktan Eğitime Geçişin Etkileri

Depremzedeler için Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarının kullanılmasına karar verilmesi sebebiyle üniversiteler uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Bu nedenle AÖF vize sınavları online olarak yapıldı. Deprem bölgesindeki sorunların hala tam anlamıyla çözülmemiş olması, final sınavlarının da online yapılması beklentisini artırdı.

Bu süreçte öğrencilerin merakını gidermek adına Anadolu ve Atatürk Üniversitelerinden önemli bir açıklama yapılması bekleniyor. AÖF öğrencileri, sınavların nasıl yapılacağına dair bilgi almayı dört gözle bekliyorlar.

AÖF Final Sınav Tarihleri ve Online İhtimali

27-28 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi AÖF dönem sonu sınavlarının online gerçekleştirilmesi ihtimali yüksek görünüyor. Ancak, son kararı üniversite yönetimi verecek.