Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

Son beş günde Antalya ve Muğla'da sahillere vuran 7 cansız beden olayı, bölgeyi endişeye sürükledi. Antalya'da bulunan 6 cesedin kimlikleri araştırılırken, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sahil kenarında bulunan bir kadın cesedi ile birlikte toplamda 7 ceset bulundu.

Muğla'nın Ekincik Koyu Gökyar Burnu mevkiinde balık avlayan bir kişinin karaya vurmuş şekilde bulduğu kadın cesedinin bazı uzuvlarının eksik olduğu belirtiliyor. Cesedin düzensiz bir göçmene ait olabileceği değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu olayın öncesinde, Antalya'nın farklı ilçelerinde sahillere vuran cansız bedenlerin kimlikleri araştırılıyordu. Serik'te bulunan bir kadın cesedinin, 13 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine ailesinden DNA örneği alınmıştı. Diğer 6 kişinin ise bir kaçak teknesinin batması sonucu ölmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Antalya sahilindeki bu üzücü olaylar, bölgedeki yetkilileri harekete geçirdi. Sahil Güvenlik ekipleri ve jandarma tarafından yürütülen soruşturmalar devam ederken, cansız bedenlerin kimlikleri ve ölüm nedenleri netlik kazanana kadar detaylı incelemeler sürdürülüyor.