Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir hastanede yaşanan skandal olay, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında soruşturma başlatılmasına neden oldu. Muharrem D. adlı hasta, muayene olmak için beklerken sedye üzerindeyken düşerek hayatını kaybetti.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Olay, 15 Mart'ta Yenimahalle'deki bir hastanenin dahiliye polikliniğinde meydana geldi. Muharrem D., göz muayenesi için sedye üzerindeyken hasta bakıcıları ve bir hemşirenin refakatindeydi. Ancak sedyenin ayarlarıyla oynandığı sırada Muharrem D., sedye üzerinden düşerek başını kafatası üstü yere çarptı.

Sağlık görevlileri, hastanın düşmesi sonucu beyin kanaması geçirdiğini tespit etti. Muharrem D., yoğun bakım servisine alındı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hastanın ölümü üzerine hasta bakıcıları Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlattı. Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de soruşturma dosyasına eklendi.