Ankara'da, bombalı saldırı girişiminde kullanılan aracın gerçek sahibi hakkında kan donduran detaylar ortaya çıktı. Teröristlerin, saldırıda kullanacakları aracı temin edebilmek için Kayseri'nin Develi ilçesindeki bir veterineri hedef aldıkları anlaşıldı.

Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde! Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde!

Kayseri'de bir veterinerin aracını gasp edip başından vurmuşlar
Mikail Bozloğan, Develi ilçesinde sevilen ve saygı duyulan bir veteriner olarak biliniyordu. Ancak bu trajik olayla, hayatının sonlandığı anın ardından tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Teröristlerin, Bozloğan'ı hedef alarak aracını gasp ettikleri ve bu aracı Ankara'da gerçekleştirmeyi planladıkları saldırıda kullanmak üzere yola çıktıkları belirlendi.

Saldırı girişimi ve çarpıcı detaylar
Söz konusu hafif ticari araçla Ankara'ya ulaşan teröristler, İçişleri Bakanlığı binasına saldırı girişiminde bulundu. Bu saldırı sırasında kullanılan gri renkli hafif ticari aracın Mikail Bozloğan'a ait olduğu, aracın teröristler tarafından gasp edildiği ve sahibinin başından vurularak öldürüldüğü tespit edildi.