Balıkesir'de, özel bir ambulans şirketine ait araçta gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi. 34 RE 1140 plakalı ambulansın şehir merkezine uyuşturucu taşıdığı bilgisine ulaşan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı Değirmenboğazı mevkisinde durdurdu.

Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin

Narkotik dedektör köpeği "Dangal" ile yapılan aramada, malzemelerin arasına gizlenmiş bir bavul içinde 9 kilo 14 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), ruhsatsız bir tabanca ve 2 şarjör bulundu. Olayla ilgili ambulans sürücüsü Okan A. (33), acil tıp teknisyeni Aptullah Y. (26) ve Cankan E. (33) gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde, şüpheli Okan A.'nın aynı zamanda aracın sahibi olduğu, ambulansın sadece özel hastanelere hizmet verdiği ve acil tıp teknisyeni Aptullah Y.'nin kamuda görev yapmadığı belirlendi. Gözaltındaki şüpheliler emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.