Amasya'da yaşanan sağanak yağışlar, sel ve su baskınlarına neden oldu. Bu durumda bir facia yaşandı. Kışlacık köyüne piknik yapmaya giden 3 kişi, içinde bulundukları otomobilin suya kapılması sonucu sürüklendiler. Serkan Şahin kurtulurken, eşi Zilal Şahin ve arkadaşı Murat Ekşi ise otomobille birlikte sürüklendi.

Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

Durumun bildirilmesi üzerine kayıp iki kişiyi bulmak için arama çalışmaları başlatıldı. Ancak yapılan aramalarda köydeki göletin etrafında herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Hava muhalefeti nedeniyle aramalara ara verildi ve bugün yeniden çok sayıda ekiple çalışmalara başlandı. Dalgıç ekiplerinin de katıldığı aramalar sonucunda Murat Ekşi'nin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak Zilal Şahin'in arama çalışmaları hala devam etmektedir.

Olay yerine gelen Serkan Şahin'in, kendisini güçlükle kurtararak yardım çağrısı yaptığı belirtildi. Kışlacık Köyü Muhtarı İbrahim Gök, "Murat Ekşi'nin cesedine ulaşıldı. Zilal Şahin ve aracı arama çalışması sürüyor" şeklinde açıklama yaptı. Yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarına karşı ekiplerin arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir.