TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul'da yapılan seçimlerde istedikleri sonucu alamadıkları takdirde siyaseti bırakacağını ve evine döneceğini belirtti. Akşener, Mansur Yavaş'ın kendisine ve Ekrem İmamoğlu'na cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylık için yaptığı çağrının samimi olmadığını iddia etti.

Akşener, bir gazetecinin Mansur Yavaş'ın kendisine ve Ekrem İmamoğlu'na yaptığı çağrının samimi olmadığı yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine, büyük bir risk aldıklarını ve tek başlarına seçmene çıktıklarını belirtti. Kendilerini ikna edebilirlerse oy alacaklarını, aksi takdirde oy alamayacaklarını ifade etti. Ayrıca, var saydıkları oy alamazlarsa siyaseti bırakacağını ve evine döneceğini söyledi.

Akşener, ayrıca Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda etik olmayan bir tavır sergilediğini ve Yavaş'ın aday olması halinde kazanacağını belirtti. Kendisinin bugün siyasi hayatını riske attığını ve partisi için mücadele ettiğini vurguladı.