İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimde iddialı olduklarını ve tahmin edilemeyecek bir sonuç elde edeceklerine inandıklarını açıkladı. Akşener, ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı tanıttı.

Otel odasının tek gecelik fiyatı dudak uçuklattı: İmamoğlu 73 kişilik heyetle Roma'da Otel odasının tek gecelik fiyatı dudak uçuklattı: İmamoğlu 73 kişilik heyetle Roma'da

Konuşmasında milletin taleplerini dinlediklerini ve çözüm ürettiklerini vurgulayan Akşener, "Bu ülkeyi yönetenlerle de muhalefet olarak görevini yerine getirenlerle de savaş etmiyoruz. Biz kendimizi milletin avukatı kabul etmişiz, milletimizi dinliyoruz. O dinlediğimiz dertlere çözüm üretiyoruz." şeklinde ifade etti.

Akşener, İYİ Parti'nin yerel seçimlere kendi logo ve adaylarıyla katılma kararı aldığını belirterek, bu kararın bir risk değil, millete güvenmenin bir ifadesi olduğunu söyledi. Kendisinin ve partisinin ülkenin yoluna baş koyduğunu belirten Akşener, "Verilen karar neyse başım, gözüm, canım üstüne." dedi.

Yerel seçimde başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Akşener, "İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız. Çünkü başka türlü samimiyetimizi ispatlamanın yolu yok." dedi.

Konuşmanın ardından İYİ Parti İl Başkanı Azime Kocacık'ın platformda düşmesi üzerine, Akşener, Kocacık'a destek vererek konuşmasını tamamladı ve İYİ Parti'nin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarıyla katılımcıları selamladı. Ayrıca, Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan'a parti rozeti takıldı.