İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'de Şadırvan Park'ta bulunan esnafları ziyaret ederek partisinin Niğde Belediye başkan adayı Naim Osman Erem'e destek istedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, açıklamalarda bulundu.

Emeklilere ve seçmene hitap eden Akşener, seçimlerde vatandaşların iki kulağını eline alıp düşünmesi gerektiğini belirterek, seçimlerde bir ceza verilmesi gerektiğini ve bu cezanın ardından tüm partilerin hizmet ve vizyon üzerinden rekabet etmesi gerektiğini vurguladı.

Akşener, "Şuculuk, buculuk üzerinden yedik birbirimizi" diyerek eskiden siyasi rekabetin nezaket ortamında olduğunu ancak artık unutulduğunu ifade etti. ANAP ve DYP kavgalarının nezaket ortamında yaşandığını ancak şimdi gerilimin arttığını belirten Akşener, Türkiye'nin yeniden demokrasiyle tanışması gerektiğini ve böyle bir gerilime gerek olmadığını dile getirdi.

Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti Canlı yayında kaza sonucu hayatını kaybetmişti; CZN Burak'tan ailesine ziyareti

Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından kara yoluyla Aksaray'a geçti.