AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile gündeme oturdu. Mehmet Metiner, AK Parti'nin Adıyaman aday listesine "siyasi intihar olur bu" diyerek değerlendirerek eleştirilerde bulundu.

"Doğruysa siyasi intihar olur bu"

"Sosyal medyada dolaşan Adıyaman AK Parti listesi doğruysa siyasi intihar olur bu. Umarım doğru değildir. AK Parti’ye de. Adıyaman’a da çok yazık olur. Demedi demeyin."

"Koltuk ve makam göstererek insanları partide tutma!"

"CHP’den liste dışı kalanlar için açıklama yapılmış: “Sizi başka görevlerde değerlendireceğiz.” Ne kadar ayıp! Koltuk ve makam göstererek insanları partide tutma! Siyasetin ve siyasetçinin düşürüldüğü bu durum utanç verici…"

"Siyaset böyle bir şey işte!"

"Siyasetin ironisine bakın. Düne kadar ekranlarda kendilerine karşı Reis’i ve AK Parti’yi cansiperane savunduğumuz kişiler bugün AK Parti listelerinde seçilebilir sıralarda. Siyaset böyle bir şey işte!"

"Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oylar herkesi şaşırtacaktır"

"Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oylar herkesi şaşırtacaktır. Nedenini sonuçlar belli olduğunda konuşuruz. Lafın tamamı şimdiden denmez."

IMF Raporu: Türkiye, Kişi Başına Gelirde Dünya Ortalamasının Altına Düştü IMF Raporu: Türkiye, Kişi Başına Gelirde Dünya Ortalamasının Altına Düştü