Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu öldürdü

AK Parti'de 81 ilin temayül süreci bugün itibariyle tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte 51 ilin milletvekilleri ile bir araya gelerek temayül görüşmelerini gerçekleştirecek. Bu toplantılarda milletvekillerinin görüşleri alınarak aday belirleme çalışmalarında etkili bir rol oynanması hedefleniyor.

AK Parti'nin yerel seçim hazırlıkları kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 büyükşehirin temayülünü tamamladıktan sonra dün Mardin ve Manisa teşkilatları ile bir araya geldi. Bu görüşmelerle birlikte Erdoğan, 30 büyükşehrin temayül sürecini tamamlayarak aday belirleme aşamasında ilerledi.

Bugün, 51 ilin milletvekilleri ile AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmelerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, vekillerin bölgelerinde aday olarak görmek istedikleri isimleri değerlendirecek. Bu süreç, partinin yerel seçim stratejilerini belirleme noktasında kritik bir adım olarak değerlendiriliyor.

AK Parti'nin ittifak çalışmaları da devam ediyor. Yeniden Refah ile görüşmeler sürerken, HÜDA PAR ile herhangi bir pürüz yaşanmıyor. Parti, 31 Mart 2024'te tüm il ve ilçelerde zafer elde etmeyi hedeflerken, ittifak görüşmeleri de seçim sürecinin önemli bir parçasını oluşturuyor.