AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Parti, seçim beyannamesini tamamlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün genel merkezde düzenlenecek toplantıyla kamuoyuyla paylaşacak. Beyannamenin ana teması ise "gerçek belediyecilik" olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 başlıktan oluşan beyannamenin tanıtım toplantısı için partisinin genel merkezindeki yeni konferans salonunda konuşma yapacak. Aynı zamanda, partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Murat Kurum ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un aday tanıtım toplantıları da devam ediyor.

Seçim beyannamesinin ana temasının "gerçek belediyecilik" olduğu belirtilirken, partinin vaatleri ve hedefleri 8 başlık altında ele alınacak. Parti, seçmenlere sunduğu projelerle ve "gerçek belediyecilik" anlayışıyla yerel yönetimlerde etkili olmayı amaçlıyor.

Türkiye'de yas ilan edildi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Türkiye'de yas ilan edildi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki üst kurul toplantısında, şubat ayının ilk haftasında ilçe adaylarının netleşmesi planlanıyor. Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı bu toplantıda, AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik stratejileri ve aday belirleme süreci ele alınıyor.