9 Nisan tarihinde YSK'ya teslim edilecek adaylık listelerine partiler son şeklini vermeye devam ediyor.

14 Mayıs seçimlerine güçlü kadro ile girerek seçimlerden galip çıkmak isteyen siyasi partiler, masadaki birçok denklemi ele alarak kazandırabilecek formülü devreye alıyor.

14 Mayıs seçimleri dolayısıyla Ankara'daki kulisler oldukça hareketli günler yaşıyor. 

 Siyasi partilerde liste mesaisi son hız devam ederken AK Parti’de 5’ten az milletvekili çıkaran 19 ilde “MHP ile ortaklık sağlanabilir mi?” değerlendirmeleri masaya yatırıldı.

Aralarında Osmaniye, Iğdır, Çanakkale gibi illerin de yer aldığı toplam 19 ilde “MHP’nin aday çıkarmayarak, AK Parti’li isimleri, bazı illerde ise AK Parti’nin aday çıkarmayarak, MHP’li isimleri destekleyebileceği” formülü üzerinde çalışan parti kurmayları, parti genel başkanlarına gerekli sunumları yaptı. 

Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı Yoğun Bakımdaki Hastaya Cinsel Saldırıda Bulunmuştu! O Hemşireye İyi Hal İndirimi Yapıldı

Ancak söz konusu formüle iki liderden de ret geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “AKP’nin iktidar partisi olduğu, bazı illerde aday göstermemesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağı” gerekçesiyle,  Devlet Bahçeli’nin ise “MHP’nin siyasi geçmişi ve birikimi ile partinin üç hilale oy veren seçmen yapısı” gerekçesiyle ortak liste formülüne onay vermediği öğrenildi.