AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu Meclis Gazi Meclis değil" sözlerine tepki gösterdi. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadesini kınayarak, "Gazi Meclis milletin egemenliğinin simgesidir. Bu Meclis 2 kez gazi olmuştur. Gelinen nokta vahimdir, Kılıçdaroğlu adına bile üzücü. Bu Türkiye'ye saldıranların bile aklına gelmeyen bir ifadedir CHP liderinin 'Gazi Meclis demem' ifadesini kınıyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık olarak, Gazi Meclis'in Türkiye'nin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesini yürüttüğünü ve milli birlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurgulayan Çelik, bu ifadelerin CHP lideri tarafından kullanılmasının üzücü olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Kemal Kılıçdaroğlu, bu sözleri parti grubu önünde yapmış ve "Bu meclise ben 'Gazi Meclis' demiyorum. Niçin? Gazi Meclis, Milli Kurtuluş Savaşı'nı veren ve Milli Kurtuluş Savaşı'nı yöneten meclistir. Bu meclis saraydan alınan talimatla, AK Parti ve MHP Milletvekillerinin el kaldırdığı ve indirdiği, 19 Mayıs hareketinin yapıldığı bir meclistir." demişti.