6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Kızılay'ın AHBAP Derneği'ne çadır satışı ve birçok konudan dolayı gündemden düşmeyen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, uzun bir süredir ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile Twitter'den tartışma halinde. Bu durum dün 1 Nisan'nda da bir daha yaşandı.

Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a Twitter'dan : "Keremin mumu, Murat Ağırel'e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılaydan ÇADIR SATAN KEREM kendini Atatürk ve İsmet İnönüye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle birşey... ha bu arada noldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?"

kerem-kinik-wbye-cover-gRpa_cover.jpg

Kızılay Başkanı Kerem Kınık da Şahan Gökbakar'ı etiketleyip: "Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmariste birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. @muratagirel  ‘in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme." dedi. 

Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi

Bu tweet üzerine hali hazırda tepkiler çeken Kerem Kınık'a bir tepki de AK Parti'den geldi. AK Parti'nin önemli isimlerinden olan Meclis Grup Başkan vekili Bülent Turan, Kerem Kınık'ın tweet'ini alıntılayarak tepki gösterdi. Bülent Turan: "Allah aşkına 'Şahancım' ne, 'bulaşmak' ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" diyerek Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepkisini göstermiş oldu.