AJet, İstanbul ve Ankara bağlantılı seçili yurt dışı uçuşlarında geçerli olacak yeni bir indirim kampanyası başlattı. Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Türk cumhuriyetlerinden Kuzey Afrika’ya uzanan kampanya, 30 ülkeyi kapsıyor.

2026-YKS’de İlk 1000’in Tercihleri Belli Oldu: Tıp ve Mühendislik Öne Çıktı
2026-YKS’de İlk 1000’in Tercihleri Belli Oldu: Tıp ve Mühendislik Öne Çıktı
İçeriği Görüntüle

AJet’ten yapılan açıklamaya göre; Almanya’dan Mısır’a, İngiltere’den Suudi Arabistan’a kadar uzanan seçili dış hat rotalarında, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı veya Ankara Esenboğa Havalimanı bağlantılı uçuşların bilet fiyatları 21 dolardan başlıyor.

İNDİRİMLİ BİLETLER 9 ŞUBAT’A KADAR SATIŞTA

Kampanya kapsamında satışa sunulan indirimli biletler, 9 Şubat Pazartesi günü saat 23.59’a kadar satın alınabilecek. Bu biletler, 12 Mart 2026’ya kadar yapılacak seyahatlerde kullanılabilecek.

90 BİN KOLTUK SATIŞA SUNULDU

Kampanya çerçevesinde toplam 90 bin koltuk yolcuların kullanımına açıldı. İlgili uçuşlarda kabin bagajı ise toplam 10 avro karşılığında satın alınabilecek.

İndirimli biletler; AJet.com, AJet mobil uygulaması, çağrı merkezi ve yetkili satış acenteleri üzerinden temin edilebilecek.

KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU ÜLKELER

Kampanya; Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna Hersek, Cezayir, Çekya, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İspanya, İsviçre, İsveç, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Lübnan, Macaristan, Kuzey Makedonya, Mısır, Özbekistan, Rusya, Sırbistan ve Suudi Arabistan uçuşlarında geçerli olacak.