Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşanan olayda, Durmuş Karahan (58), tartıştığı husumetlisi Burak Şarlatan'ı (35) pompalı tüfekle bacağından vurdu. Şarlatan'ın kardeşi Hakan Şarlatan, saldırganı "uçan tekme" atarak durdurdu; bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bingöl Havalimanı’nda bavullardan 37 kilo uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama Bingöl Havalimanı’nda bavullardan 37 kilo uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

Dün akşam saatlerinde Köyceğiz'in Beyobası Mahallesi'nde yaşanan olayda, Durmuş Karahan aralarındaki husumet nedeniyle Burak Şarlatan'ı gördü. Karahan, otomobilinden ruhsatsız pompalı tüfeğini alarak Şarlatan'ı sağ bacağından vurdu. Şarlatan'ın kardeşi Hakan Şarlatan, kardeşinin vurulduğunu görünce saldırganı yere düşürmek için "uçan tekme" attı ve ardından tekmelemeye başladı. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Gözaltına alınan Durmuş Karahan, jandarma tarafından işlemleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edilecek. Yaralı Burak Şarlatan ise Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şarlatan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.