Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile bir cipin çarpışması sonucu 2'si polis memuru olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Kazada, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiserin kullandığı cip ile bir tır çarpıştı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Lefkoşa Büyükelçisi olarak görevlendirildi Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Lefkoşa Büyükelçisi olarak görevlendirildi

Kazada, tırı sürücüsü A.B. ve cipteki K.T. ile polis memuru K.A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazaya ilişkin ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından Afyonkarahisar-Antalya kara yolu trafiğe açıldı.

Kazanın detaylarıyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığı henüz belirtilmedi. Ancak yetkililerin olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı ve gerekli incelemeleri sürdürdüğü bildirildi.