Birçok insan günümüzde ihtiyacını karşılamak için hesaplı ve ödemesi kolay kredi ödemelerine başvuruyor. Ramazan'ın bitmesi ve Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle ekonomik yönden rahatlamaya çalışıyor. Bunun için de kimi zaman bankaların sağladığı kredi imkanlarını kullanan vatandaşlar bu haber ile çok rahatlayacak.

Birçok banka müşteri kapasitesini arttırmak için hoş geldin kredileriyle büyük fırsatlar sunuyor. Vatandaşlar bu fırsatları kullanarak bayram öncesi nakit ihtiyacını karşılayıp bayramda daha rahat bir şekilde harcamalarını gerçekleştirmek istiyorlar. Bu durumda da birçok ünlü banka hesaplı kredileriyle vatandaşların ilgisini çekiyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu bankalardan biri de Garanti Bankası. 

ev-hanimlari-kara-kara-dusunmeyin-devletten-ev-hanimlarina-buyuk-mujde-her-ay-karsiliksiz-1100-tl-odeme-yapilacak-basvuruda-acele-eden-parayi-kapacak-444942044

Garanti Bankası, 20 bin liralık faizsiz kredi imanı ile vatandaşlarına büyük kolaylık sağlıyor. Banka, Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı ile birlikte vatandaşların olası nakit ihtiyacını gidermek ve onlara yardımcı olmak için kolları sıvamış durumda. Banka, kolay alınabilen ve faizsiz kredi imkanını sunarak vatandaşları rahatlatacak.

para-8

Garanti Bankası tek seferde faizsiz 10 bin liralık kredi ile müşteri kitlesini geniştletmeye çalışıyor. Garanti, vatandaşlara faizsiz 12 ay vade ile 10 bin liralık kredi veriyor. Bununla birlikte 6 ay vadeli nakit avans desteği sağlayarak toplamda 20 bin liralık destek sağlıyor. Vatandaşlar bu avantajlara 81 ilde bulunan Garanti Bankası şubelerine başvurarak ulaşabilir.