MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Her Anne Özel, Her Anne Önemli MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Her Anne Özel, Her Anne Önemli

Elazığ'da bir ortaokulda meydana gelen olayda, daha önceden aralarında yaşanan bir tartışma okulda bıçaklı kavgaya dönüştü. İki 8. sınıf öğrencisi olan Y.A. ve M.P.K. arasındaki tartışma, bir öğrencinin evden getirdiği meyve bıçağını kullanarak diğerini yaralamasıyla sonuçlandı.

Olay, Elazığ'ın merkezine bağlı Kırklar Mahallesi'nde bulunan Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, tartışmanın büyümesi üzerine M.P.K., Y.A.'yı meyve bıçağıyla bıçakladı. Bu durumu fark eden diğer öğrenciler, durumu hemen öğretmenlere bildirdi. Öğretmenlerin müdahalesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

Yaralı öğrenci, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Diğer öğrenci ise İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.