Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir 4/B sözleşmeli personel alımı duyurdu. Bu alım, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonları için geçerli olacak ve başvurular 2 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvuruda bulunacak adaylardan aranan şartlar şu şekildedir:

B sınıfı sürücü belgesine sahip olma


En az dört yıllık lisans mezunu olma

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"


KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olma


Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilme


Adaylar başvurularını şahsen yapacaklardır ve posta veya kargo yoluyla gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir. Başvuru için gereken belgeler arasında özgeçmiş, kimlik ve sürücü belgesi fotokopileri, diploma, KPSS sonuç belgesi, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı, fotoğraflar ve ilgili bilgisayar programlarını kullanabildiğine dair belgeler bulunmaktadır. Sağlık raporu, mülakat sonrasında istenecektir.

Başvuran adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak ve belirlenen sayının 5 katı kadar aday mülakata davet edilecektir. Mülakat 16 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olup, mülakata katılmaya hak kazanan adaylar kaymakamlık web sitesinde duyurulacaktır.

Evrak teslim ve iletişim bilgileri ise şu şekildedir:

Sakarya Karasu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Adres: Plaj Cad. Hükümet Konağı Kat:1 Karasu / Sakarya
Tel: 02647181172