Tarım ve Orman Bakanlığı, geçtiğimiz hafta Trabzon, Şanlıurfa, Düzce ve Tunceli illerindeki tarım ve orman müdürlerini görevden alarak yeni atamalar gerçekleştirdi. Bu değişikliklerle birlikte Tarım ve Orman İl Müdürlüklerine yönelik atamaların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay, görevden alınarak yerine Konya Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsa Kaplan atanmıştır. Cahit Gülbay, 2014 yılından bu yana Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Çakmak, görevinden ayrılarak yerine aynı kurumdan Müdür Yardımcısı Halit Şıtıl atandı. Murat Çakmak, 2016 yılından bu yana Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapıyordu.

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ise uzun bir süredir atama yapılmamıştı. Ancak sonunda Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra Uzun, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ataması yapıldı.

Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen görevden alınarak yerine aynı il müdürlüğünden Gıda ve Yem Şube Müdürü Yavuz Suat Pala atandı. Saadettin Taşkesen, geçtiğimiz yılın Ocak ayında Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanmıştı. Taşkesen’in görevden alınmasının ardından  üreticiler, İl Müdürlüğünün önünde açıklama yaparak kararın gözden geçirilmesini talep ettiler.