Kamu kurumlarından olan İstanbul büyükşehir belediyesi bünyesinde 418 Aşçı, 418 Aşçı Yardımcısı, 90 Kasiyer ve 25 Kasap işçisi olarak görev verilecek toplam 951 daimi süreli işçi alımı gerçekleştirilecektir.

 İş Başvurusunda bulunmak isteyen adaylar kendilerine uyan iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden elektronik ortamda online olarak iş başvurularını tamamlayabilecekleri belirtilmektedir.

Büyükşehir Belediyesi 4 Farklı işte çalıştırılmak üzere daimi süreli 951 İşçi alımı için adaylar iş başvurularını 24 Ekim Salı Günü ile 26 Ekim Perşembe günleri arasında tamamlayabileceklerdir.

Adaylar iş başvurularını yaparken başvuru sürecinde herhangi bir belge olmadan iş başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar iş başvurusu olumlu sonuçlanmasından sonra mülakat sınavından da başarılı olmaları halinde adaylara iş başlangıcı için daha sonra belge talebi olacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Daimi işçi alımı için iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylarda aranan başvuru nitelikleri Şunlardır:

Aşçı ve Aşçı Yardımcısı; En az İlköğretim mezunu olmak, Tercihen Meslek Liselerinin yiyecek, içecek servis hizmetleri bölümünden mezun olmak, Benzer iş alanında en az 2 yıl görev almış olmak, Temizlik kurallarına özen gösteriyor olmak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Hijyen belgesine sahip olmak, Gıda İşletmelerinde çalışmasında engel sağlık sorunu olmamak, Dönüşümlü çalışmasında sakınca olmamak, Aşçı yardımcısı personel alımı için Erkek adayların başvurusu kabul edilecektir.

Kasiyer; en az ilkokul mezunu olmak, tercihen lise, önlisans mezunu olmak, yazar kasa ve pos cihazı konusunda tecrübeli olmak, kişisel bakımına özen gösteriyor olmak, güler yüzlü olmak, gıda işletmelerinde görev yapması bakımından herhangi bir engel sağlık problemi olmamak, dönüşümlü çalışmasında mesai bakımdan engeli olmamak, yine bu başvuru içinde erkek olmak gerekiyor.

Kasap Alımı için En az İlkokul mezunu olmak şarttır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış Hijyen belgesine sahip olmak, Kasap olarak en az 2 yıl iş tecrübesine ve bilgisine sahip olmak şarttır.

Başvurular; https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinde yapılabilecek

FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu

Kılavuz için; https://media.iskur.gov.tr/76599/isper-iston-baypas-kurum-disi-kamu-isci-alim-ilan-formlari-hk_ek_sosyal-tesisler-24-26-ekim-2023-pdf.pdf