Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti... Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti...

Adana'da yaşanan olaylarda, birbiriyle ilişkili olduğu değerlendirilen iki genç, öldürüldükten sonra sevgili oldukları ortaya çıktı. Babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir ile aynı gün saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Selam Şenci'nin ilişkileri, olayların ardından ortaya çıktı. İki cinayetin de planlı olabileceği değerlendirilirken, detaylar olayın şok edici boyutlarını gün yüzüne çıkardı.

İlk olay, Yüreğir ilçesinde gerçekleşti. T.Ö. isimli baba, iddiaya göre uyuşturucu kullanma tartışması yaşadığı kızı D.Ö.'yü bıçaklayarak öldürdü. D.Ö., Yüreğir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, baba kaçmaya çalışırken yakalandı.

Üç saat sonra ise Seyhan ilçesinde bir iş yerinin otoparkında S.Ş. isimli genç, bir grup tarafından darbedilip bıçaklandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerden birinin S.Ş.'nin üzerine zıpladığı belirlendi. S.Ş., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet Büro ekipleri incelemelerinde, D.Ö. ile S.Ş.'nin sevgili olduklarını tespit etti. Ancak, D.Ö.'nün babası tarafından öldürülmesine şahitlik eden S.Ş.'nin olaya müdahale etmemesi nedeniyle arkadaşlarının tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.

T.Ö.'nün ifadesine göre, kızını kötü yoldan kurtarmak için mücadele ettiğini ancak başarılı olamadığını belirttiği öğrenildi. T.Ö. tutuklanırken, S.Ş.'yi öldüren şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.