Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti... Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti...

Sağlık Bakanlığında İl müdürleri atamaları devam ediyor.  Samsun, Karabük ve Kütahya illerinin Sağlık Müdürleri görevden alındı ve yerlerine yeni atamalar yapıldı. İşte görevden alınan ve ataması yapılan il müdürleri...

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü'ne Dr. Ertuğrul Önkoç Atandı


Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Ertuğrul Önkoç atanmıştır. Dr. Sertaç Erarslan'ın yerine getirilen Dr. Ertuğrul Önkoç, Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey görevlerde bulunmuş bir isimdir. 1967 yılında Yozgat'ta doğan Önkoç, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında yüksek lisans yapmıştır. Kariyeri boyunca Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuş olan Dr. Ertuğrul Önkoç'un Kütahya il müdürü olarak atandı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'ne Mustafa Uras Atandı


Muhammet Ali Oruç'un görevden alınmasının ardından Samsun'un yeni İl Sağlık Müdürü Mustafa Uras oldu. Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç'un görevden alınmasının ardından yapılan atama ile Samsun'un sağlık hizmetlerini yönetecek isim Mustafa Uras oldu. Mustafa Uras, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve daha önce Sağlık Bakanlığı'nda Eğitim ve Projeler Daire Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü'ne İsmail Kara Getirildi


Karabük'te uzun bir süre atama yapılmayan İl Sağlık Müdürlüğü'ne sonunda İsmail Kara atanmıştır. Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı'nın 10 Temmuz 2023 tarihinde istifasının ardından gerçekleştirilen atama ile Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr. İsmail Kara, İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirilmiştir.