ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu haline geldi. 3 milyondan fazla adayın katılım gösterdiği YKS sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Üniversite yerleştirme sonuçları 2023 yılında ÖSYM'nin yapacağı duyuru ile resmi internet sayfası üzerinden ilan edilecek.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında yeni gelişme! Mahkemeden karar çıktı Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında yeni gelişme! Mahkemeden karar çıktı

YKS tercih sonuçlarının 19 Ağustos Cumartesi günü açıklanıp açıklanmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS sınavının sonuçlarına ilişkin bilgilendirmenin bu tarihten kısa bir süre sonra yapılması bekleniyor.

Adaylar sonuçların açıklandığı haberi ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan "sonuç.osym.gov.tr" adresinden ve ÖSYM'nin sosyal medya hesaplarından takip edebilirler. T.C. kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapan adaylar, tercih sonuçlarını bu platformdan sorgulayabilecekler.

Özetle, 2023 YKS tercih sonuçları henüz açıklanmamıştır. Adayların sonuçları takip etmek için ÖSYM'nin resmi kanallarını ve internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.