Ocakçı Holding, yatırımcılara yüksek kâr vaadiyle para toplamak suretiyle büyük bir vurgun yapmış, skandan ise dün ortaya çıkmıştı. Yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı yurt dışına kaçma girişimleri sırasında Adana'da polis tarafından yakalandılar. Gözaltına alınan çiftin, suçlamalar karşısında nasıl bir savunma yapacakları merak konusu.

Siber Güvenlik Uzmanı

Vurgunun bir diğer dikkat çekici yanı, Ocakçı Holding bünyesinde çalışan siber güvenlik uzmanı ve Sedat Ocakçı'nın akrabası olan Salih Han'ın, toplanan parayı çalarak kayıplara karışması oldu. Han'ın, soğuk cüzdan üzerinden büyük bir meblağı çalıp ortadan kaybolması, olayın boyutunu daha da artırdı.

TFF'de skandallar bitmiyor. Hatayspor'a 5 milyon TL'lik haciz! TFF'de skandallar bitmiyor. Hatayspor'a 5 milyon TL'lik haciz!

Şirket Merkezi Boşaltıldı

Ocakçı Holding'in İzmir Çiğli'deki merkez binasının boşaltıldığı ve binanın elektrik ile su faturalarının iki aydır ödenmediği bilgisi, şirketin mali durumunun vahametini gözler önüne serdi. Ayrıca, binadan şirket ibarelerinin kaldırıldığı da gelen bilgiler arasında.