Konya'da yaşanan trajik bir olayda, iki genç kızın sevgililerine intihar etmek istediklerini belirten mesajlar gönderdikten sonra 15 katlı bir binanın çatısından atlayarak hayatlarını kaybettikleri bildirildi. Olay, Konya'nın Meram ilçesinde meydana geldi.

Saat 23.50 sularında, Yeni Şehir Mahallesi Aslanyüreği Sokak'taki bir sitede yaşanan bu trajedi, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İddialara göre, 19 yaşındaki İlayda Ç. ve 18 yaşındaki Latife Nur Ş., siteye girdikten sonra 15 katlı bir binanın çatısına çıktılar.

İki genç kız, sevgililerine gönderdikleri mesajlarda intihar edeceklerini bildirdi ve konumlarını paylaştıktan sonra birbirlerine sarılarak boşluğa atladılar. Yüksek bir katlı binanın çatısından atlayan genç kızlar, beton zemine çakıldılar.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İlayda Ç. ve Latife Nur Ş.'nin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise çatı katında yapılan incelemede, iki genç kıza ait çanta, mont ve seccade gibi eşyaları buldu.

Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur' Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

Site yönetimi ve sakinleri, iki genç kızı tanımadıklarını ve yüksek sesle konuşarak site bahçesinden binaya girdiklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.