Zonguldak'ta 2 yaşındaki Nisanur bebeği tecavüz edip öldüren Furkan Sevinç, hakim karşısına çıktı. 25 yaşındaki zanlı, mahkemede pişkin sözlerle savunma yaparak, "Bana vicdanınız rahatsa, ceza verin" dedi. Olay, 18 Mayıs'ta Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi'nde gerçekleşti.

Geceyi Meryem Ö.'nün evinde geçiren Sevinç, ertesi gün Meryem Ö. markete gitmek için evden ayrıldığında, evdeki 2 yaşındaki Nisanur bebeğe cinsel tecavüz etti. Bebeği bayılttıktan sonra ayıltmaya çalışırken daha da kötü bir duruma sokan Sevinç, bebeği hastaneye götürdü. Ancak bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılınca yakalandı.

TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Nisanur bebeğin hayatını kaybettiği bildirildi. Bebeğin cenazesi, ailesinden kimse tarafından kabul edilmedi ve şehir mezarlığına defnedildi.

Mahkemede, sanık Furkan Sevinç'e 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilirken, 'nitelikli cinsel istismar' suçundan üst sınırdan 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise beraat etti.

Mahkeme sonrasında Sevinç, "Sonuç olarak benim cezam nedir" diye sorduğunda, mahkeme başkanı cezasını bir kez daha tekrarlayarak duruşmayı sonlandırdı.