Kamudanhaber-Özel Haber

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Bakanlık koltuğuna oturduğu gündem itibaren sosyal medyada dolaşıma sokulan bilgi kirliliği ile ilgili şehir efsanesine cevap verdi…

Yusuf Tekin’in Bakan olmasından sonra sosyal medyada dolaşıma sokulan “Yusuf Tekin Şeriatı Öven Kitap Yazdı” söylemi ile ilgili katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Sunucu: "Şeriatı öven kitap mı yazdınız?"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Keşke Şeriatı övecek kadar bilgim olsa veya şeriat ile ilgili böyle bir kitap yazacak kadar bilgim olsa, ama yok."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rolex saat ve ıstakoz tepkisi: Ayrıca uyarmam mı gerekiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rolex saat ve ıstakoz tepkisi: Ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

Yusuf Tekin’e şeriatla ilgili kitaplar yazdı tarzında sosyal medya da getirilen eleştirilere verdiği cevabı okuduk.

İşin aslı …

Yusuf Tekin akademisyenlik yaptığı dönemde “Şeriat,Meşruiyet ve Meşrûtiyet “ isimli yayınlamış olduğu kitabında yeni Osmanlı’da demokrasi tartışmalarına ışık tutan bir kitap yayınlamıştı.

İşte o kitap

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi