İDO'nun resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, çeşitli hatlarda yapılan seferler, kötü hava koşullarından dolayı gerçekleştirilemeyecek. İptal edilen seferler arasında, 14.50'de kalkış yapması planlanan Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa, 15.30 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy, 18.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 18.15 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 19.00 Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferleri yer alıyor.

Yolculara Öneriler ve Alternatif Ulaşım Seçenekleri

Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar

Yolcuların mağduriyet yaşamaması için İDO, iptal edilen seferlerle ilgili bilgilendirme yaparak, alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendirmelerini öneriyor. Ayrıca, yolcuların seyahat planlarını yaparken, hava durumu ve İDO duyurularını takip etmeleri gerektiği hatırlatılıyor.

İstanbul'da yaşanan bu olumsuz hava şartlarının ne kadar süreceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken, yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Önümüzdeki günlerde hava durumu ve ulaşım ile ilgili gelişmeler, İDO'nun resmi internet sitesi ve basın yoluyla kamuoyu ile paylaşılacak.