31 Mart'ta gerçekleşmesi beklenen seçimlerde Altınok'un Mansur Yavaş'a rakip olarak sahneye çıkması bekleniyor. Özellikle Altınok'un son dönemde ilçe ve mahalle ziyaretlerini arttırması, bu iddiaları güçlendiriyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak

İYİ Parti'nin Hamlesi ve Mansur Yavaş

Öte yandan, CHP'nin Ankara adayının yine Mansur Yavaş olacağına dair belirtiler bulunuyor. Ancak İYİ Parti'nin de bu siyasi şahinı kendi listesinde göstermeyi planladığı ileri sürülüyor.

Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Ziyareti Tartışma Yarattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ı ziyaret etmesi dikkat çekti. Yavaş'ın bu ziyaretinin, yerel seçimlere yönelik bir hazırlık olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda bu iddiaları yalanladı. Gültekin, "ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Kurultay sonrası yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sayın Oktay Vural’a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret gerekçesi ile ilgili yapılan manipülasyon içerikli haberlere itibar edilmemesini rica ederiz." ifadelerini kullandı.