Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne kendi logo ve adaylarıyla katılacaklarını duyurdu. Ayrıca, seçim döneminde diğer partilerden bir ittifak teklifi gelmesi halinde, bu teklifin parti yetkili kurumları tarafından değerlendirileceğini ifade etti.

Erbakan, partisinin "Anadolu Buluşmaları Programı" kapsamında vatandaşlarla buluşacaklarını ve seçim hazırlıklarının da hızla devam ettiğini belirtti. Ayrıca, partisinin seçimlerde "efsane belediyecilik hizmetleriyle milleti yeniden buluşturmayı" hedeflediğini dile getirdi.

Açıklamalarının devamında Erbakan, Orta Vadeli Program'ı eleştirerek bu programın millete fayda sağlamaktan uzak olduğunu ifade etti. Programın kamunun ve milletin ihtiyaçlarına yanıt vermediğini ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 4 Emniyet görevlisi gözaltına alındı

Son olarak, Erbakan'ın açıklamaları Cumhur İttifakı ile olan ilişkilerine dair soru üzerine, partilerinin seçimlerde Cumhur İttifakı'na katkı sunduğunu ve mutabakat metnini takip edeceklerini söyledi. Ancak, mutabakat metnindeki eksikliklerin giderilmesi ve milletin sorunlarına çözüm bulunması konusundaki çabalarını sürdüreceklerini belirtti.