Sultangazi'de piyasaya sürülmek üzere at eti kesimi yapıldığı ihbarı, polis ve zabıta ekiplerini harekete geçirdi. İhbarı değerlendiren Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri, verilen adrese baskın düzenledi. Operasyon sırasında bir ahırda kesim için bekletildiği iddia edilen 3 at ile bir kamyonet içerisinde at eti ve sakatatlar ele geçirildi.

Yapılan incelemelerde, kesim işlemlerinin gerçekleştirildiği değerlendirilen iki gecekondu da arandı. Ancak şüphelilerin baskın öncesi evleri terk ettiği tespit edildi.

Operasyonun ardından, ahır içerisinde bulunan 3 at, Sultangazi Belediyesi'ne ait binicilik tesislerine götürülerek muhafaza altına alındı. Ayrıca, at etlerinin yüklendiği kamyonet de inceleme için Sultangazi Belediyesi veterinerlik işleri şefliğine götürüldü.

Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi

Kesim işlemlerini gerçekleştiren şahısların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.