WhatsApp'ın yeni özellikleri kullanıcıların iletişim deneyimini daha da kolaylaştırıyor. Özellikle rehberde kayıtlı olmayan numaraları doğrudan WhatsApp üzerinden arayabilme özelliği, kullanıcıların hızlıca iletişim kurmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde, rehbere kaydetmek istemediğiniz kişilerle kısa süreli görüşmeler yapmak mümkün olacak. Özellik, özellikle uluslararası aramalar yapan kullanıcılar için oldukça avantajlı, çünkü numarayı WhatsApp içinden tuşlayarak kolayca arama yapabilecekler.

Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek

Bu yeni özellikle birlikte, uluslararası aramalar daha ekonomik hale gelecek ve kullanıcılar uçuk maliyetlerden kaçınabilecekler. Özellik, WhatsApp'ın gizlilik ve güvenlik standartlarına uygun olarak uçtan uca şifreleme ile korunacak, böylece kullanıcıların iletişimleri güvence altında olacak.

Ayrıca, WhatsApp'ın "Gizli Grup" adını taşıyan yeni özelliği de dikkat çekiyor. Bu özellik, topluluk içinde davet edilen üyelerin grupları bulup katılmasını ve topluluk yöneticilerinin grupları bulup kaldırabilmesini sağlayacak. Ancak, bu özelliklerin ne zaman genel kullanıma sunulacağı henüz kesin değil, çünkü şu anda beta aşamasında bulunuyorlar.