WhatsApp, kullanıcılarının uygulama içinde daha rahat gezinmelerini ve konuşmaları kolayca bulmalarını sağlayacak yeni bir özellik duyurdu: Sohbet Filtreleri. Bu özellikle birlikte, kullanıcılar artık okunmamış mesajları farklı ekranlarda görebilecekler.

Sohbet Filtreleri özelliği, kullanıcıların konuşmalarını üç kategoride sıralayarak düzenlemelerine olanak tanıyacak: Tüm Sohbetler, Okunmamış Sohbetler ve Gruplar. Tüm Sohbetler arayüzü bireysel ve gruplardan gelen tüm mesajları gösterecekken, Okunmamış Sohbetler filtresi yalnızca okunmamış veya işaretlenmiş sohbetleri içerecek. Gruplar filtresi ise sadece topluluk ve grup konuşmalarını listeleyecek.

Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Bu yeni özellik, kullanıcıların geçmiş mesajlar arasında belirli bir konuşmayı bulmalarını kolaylaştıracak. Ayrıca, belirli sohbet türlerini ayırarak ve istenilen zamanlarda kolayca yanıt vererek kullanıcı deneyimini iyileştirecek.

WhatsApp, Sohbet Filtreleri özelliğini bu hafta kademeli olarak kullanıcılara sunmaya başladı ve önümüzdeki haftalarda tüm iOS ve Android kullanıcıları için sohbetler ekranının üst kısmında yer alacak. Bu yeni özellikle birlikte, kullanıcılar uygulamada gezinmeyi daha kolay ve verimli hale getirebilecekler.