İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum İmamoğlu Edanur Gezer Hakkında Açıklama Yaptı: Siyasi Olaylara Alet Edilmesini Kınıyorum

Uşak Üniversitesi'nde düzenlenen bir mezuniyet töreninde yaşanan olay, LGBT ilgisi ve toplumsal tepkilere yol açtı. Tören sırasında sahneye çıkan bir kız öğrencinin beline sakladığı LGBT paçavrasını açarak provokasyon yaptı.

Uşak Üniversitesi'nde düzenlenen bir mezuniyet töreninde yaşanan olay, LGBT ilgisi ve toplumsal tepkilere yol açtı. Tören sırasında sahneye çıkan bir kız öğrencinin beline sakladığı LGBT paçavrasını açarak provokasyon yapması, öğrencinin LGBT sapkınlığı propagandası yaptığı şeklinde yorumlandı.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, törenin sunucusunun "Ailelerimizden güçlü bir alkış rica ediyorum." dediği anda öğrencinin LGBT paçavrasını açtığı görülüyor. Bu olayın ardından üniversite yönetimi, öğrenci hakkında soruşturma başlattı.

Olay sonrasında sosyal medya üzerinden gelen tepkilerin de etkisiyle öğrenci, yaptığı paylaşımı sosyal medya hesabından sildi.