İstanbul'un Bebek semtinde bulunan ve denize sıfır bir konumda yer alan lüks daireler, son dönemlerde ilginç olaylara sahne oluyor. Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı ve ünlü işadamı Fırat Yiğit'in, Bebek semtindeki 7 milyon dolar değerindeki lüks daireyi kiraya verdiği kiracısına evi boşaltması için 2 milyon TL teklif etmesi, dikkatleri üzerine çekti.

60 bin lira kira bedeliyle daireyi kiralamış olan tekstilci Murat Sönmez, ev sahibi Fırat Yiğit'in 2 milyon TL teklifini kabul etti. Bu ilginç anlaşma sonucunda daireyi boşaltan Sönmez, Fırat Yiğit'in teklifi doğrultusunda evden ayrıldı.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu

Fırat Yiğit'in, bu yüksek meblağı kiracısına ödemesi, emlak piyasasında yaşanan ilginç gelişmelere bir örnek teşkil ediyor. Özellikle lüks ve değerli konutlarda kiracıların evlerini boşaltmaları için verilen "hava parası" teklifleri, son zamanlarda gündemde sıkça yer alıyor.

Emlak piyasasındaki bu tür olaylar, gelecekte nelerin yaşanabileceği konusunda merak uyandırıyor ve gözleri sektördeki gelişmelere çeviriyor.