Turkcell'in üst yönetimi, 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış olan Şenol Kazancı, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atandı. Aynı zamanda, Mart 2020'den bu yana Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Bülent Aksu ise Turkcell'in yeni genel müdürü olarak atandı.

Şenol Kazancı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur ve kariyerine TVNET Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı gibi görevlerle başlamıştı. Daha sonra 2014-2021 yılları arasında Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yapmış ve Nisan 2021'de Turkcell Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmişti.

Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Bülent Aksu ise telekom, enerji, petrokimya, tekstil ve denetim gibi farklı sektörlerde 30 yıla yakın yöneticilik deneyimine sahiptir. İş hayatına Kuveyt Türk A.Ş. Teftiş Kurulu'nda müfettiş olarak başlamış ve daha sonra Çalık Holding, Akfel Grup, Petkim ve STAR Rafineri gibi önemli şirketlerde CFO olarak görev yaptı. Turkcell'de CFO olarak görev yaparken yenilikçi finansal çözümler sunarak şirkete katkıda bulunmuş ve daha sonra Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi

Ayrıca, Bülent Aksu Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmiş ve G20'de Şerpa olarak görev almış, Asya Kalkınma Bankası (ADB), Afrika Kalkınma Bankası (AfDB), Dünya Bankası (WB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) ve İslam Kalkınma Bankası (IsDB) gibi önemli finansal kuruluşlarda görevler üstlenmiştir.